آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,509
تعداد مشاهده مقاله25,650,826
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,469,289
شاملوفر, مهشید, غیاثوند, زهرا, پایندان, الهام. (1397). بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره معمولی و انکپسوله گیاه اسفرزه (Plantago ovate) بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن آفتابگردان). سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 297-306. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.62237
مهشید شاملوفر; زهرا غیاثوند; الهام پایندان. "بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره معمولی و انکپسوله گیاه اسفرزه (Plantago ovate) بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن آفتابگردان)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 297-306. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.62237
شاملوفر, مهشید, غیاثوند, زهرا, پایندان, الهام. (1397). 'بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره معمولی و انکپسوله گیاه اسفرزه (Plantago ovate) بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن آفتابگردان)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 297-306. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.62237
شاملوفر, مهشید, غیاثوند, زهرا, پایندان, الهام. بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره معمولی و انکپسوله گیاه اسفرزه (Plantago ovate) بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن آفتابگردان). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 297-306. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.62237


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب