مقدسی, ریحانه, موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین. (1397). تاثیر پری‌بیوتیک‌های اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 439-449. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61764
ریحانه مقدسی; سارا موحد; حسین احمدی چناربن. "تاثیر پری‌بیوتیک‌های اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 439-449. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61764
مقدسی, ریحانه, موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین. (1397). 'تاثیر پری‌بیوتیک‌های اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 439-449. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61764
مقدسی, ریحانه, موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین. تاثیر پری‌بیوتیک‌های اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 439-449. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61764


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.