بهرامی, فاطمه, عباسی, هاجر, گلی, محمد. (1397). تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همی‌سلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانه‌زده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 411-426. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60588
فاطمه بهرامی; هاجر عباسی; محمد گلی. "تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همی‌سلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانه‌زده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 411-426. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60588
بهرامی, فاطمه, عباسی, هاجر, گلی, محمد. (1397). 'تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همی‌سلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانه‌زده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 411-426. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60588
بهرامی, فاطمه, عباسی, هاجر, گلی, محمد. تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همی‌سلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانه‌زده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 411-426. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60588


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.