بذرافشان, راحله, پیغمبردوست, سیدهادی, اولاد غفاری, عارف. (1397). بررسی کاربرد امولسیفایرهای ژلی برای کاهش اسیدیته چربی در کیک لایه ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 335-346. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50198
راحله بذرافشان; سیدهادی پیغمبردوست; عارف اولاد غفاری. "بررسی کاربرد امولسیفایرهای ژلی برای کاهش اسیدیته چربی در کیک لایه ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 335-346. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50198
بذرافشان, راحله, پیغمبردوست, سیدهادی, اولاد غفاری, عارف. (1397). 'بررسی کاربرد امولسیفایرهای ژلی برای کاهش اسیدیته چربی در کیک لایه ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 335-346. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50198
بذرافشان, راحله, پیغمبردوست, سیدهادی, اولاد غفاری, عارف. بررسی کاربرد امولسیفایرهای ژلی برای کاهش اسیدیته چربی در کیک لایه ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 335-346. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50198


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.