آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,302
تعداد مشاهده مقاله24,136,675
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,973,121
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, هجرانی, تکتم, قیافه داودی, مهدی, فاطمیان, حامد. (1397). اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 359-369. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.63165
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; تکتم هجرانی; مهدی قیافه داودی; حامد فاطمیان. "اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 359-369. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.63165
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, هجرانی, تکتم, قیافه داودی, مهدی, فاطمیان, حامد. (1397). 'اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 359-369. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.63165
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, هجرانی, تکتم, قیافه داودی, مهدی, فاطمیان, حامد. اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 359-369. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.63165


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب