آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,320,271
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,428,160
عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. (1397). مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
نازنین عبدی; ندا مفتون آزاد; امیر حیدری نسب; فوژان بدیعی. "مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. (1397). 'مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب