عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. (1397). مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
نازنین عبدی; ندا مفتون آزاد; امیر حیدری نسب; فوژان بدیعی. "مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. (1397). 'مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.