آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,468
تعداد مشاهده مقاله103,172,225
تعداد دریافت فایل اصل مقاله48,438,241
عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. (1397). مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
نازنین عبدی; ندا مفتون آزاد; امیر حیدری نسب; فوژان بدیعی. "مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. (1397). 'مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114
عبدی, نازنین, مفتون آزاد, ندا, حیدری نسب, امیر, بدیعی, فوژان. مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 427-438. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.61114


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب