اصغری, محمدرضا, آذرشریف, زهرا, تاجیک, حسین, فرخزاد نانساء, علیرضا. (1397). تأثیر پوشش صمغ باریجه، اسانس زیره‌سبز و کلرور کلسیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی گیلاس رقم سیاه‌مشهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(4), 665-680. doi: 10.22067/jhorts4.v32i4.74615
محمدرضا اصغری; زهرا آذرشریف; حسین تاجیک; علیرضا فرخزاد نانساء. "تأثیر پوشش صمغ باریجه، اسانس زیره‌سبز و کلرور کلسیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی گیلاس رقم سیاه‌مشهد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 4, 1397, 665-680. doi: 10.22067/jhorts4.v32i4.74615
اصغری, محمدرضا, آذرشریف, زهرا, تاجیک, حسین, فرخزاد نانساء, علیرضا. (1397). 'تأثیر پوشش صمغ باریجه، اسانس زیره‌سبز و کلرور کلسیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی گیلاس رقم سیاه‌مشهد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(4), pp. 665-680. doi: 10.22067/jhorts4.v32i4.74615
اصغری, محمدرضا, آذرشریف, زهرا, تاجیک, حسین, فرخزاد نانساء, علیرضا. تأثیر پوشش صمغ باریجه، اسانس زیره‌سبز و کلرور کلسیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی گیلاس رقم سیاه‌مشهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 32(4): 665-680. doi: 10.22067/jhorts4.v32i4.74615


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.