1.

تأثیر سطوح مختلف رطوبت خاک و سوپرجاذب بر برخی از ویژگی‌های رشدی گیاه و میوه توت فرنگی (رقم سلوا)

صفحه 495-506
داود اکبری نودهی؛ محمد زنگویی؛ فضل شیردل شهمیری

2.

اثر محلول‌پاشی کلسیم و نانوکلسیم در کاهش اثرات تنش شوری گوجه‌فرنگی در مرحله رشد رویشی به روش آبکشت

صفحه 507-518
مریم حقیقی؛ بهاره نقوی

3.

تأثیر تنش آبی بر صفات فیزیومورفولوژیک و محتوای پرولین سه رقم گل اطلسی

صفحه 519-529
مریم کمالی؛ محمود شور؛ سید حسین نعمتی؛ امیر لکزیان؛ حمیدرضا خزاعی

4.

بهبود کیفیت و تسریع رسیدن میوه خرما رقم کبکاب با استفاده از پوشش‌های رنگی و موقعیت خوشه

صفحه 531-541
اله کرم رستمی؛ مجید راحمی؛ محمود ایزدی

5.

ارزیابی تغییرات خرداقلیمی محیط در دو گونه درختی اقاقیا معمولی و کاج در فضای سبز شهر مشهد

صفحه 543-553
زهرا کریمیان؛ علی تهرانی فر؛ محمد بنایان؛ مجید عزیزی؛ فاطمه کاظمی

6.

ارزیابی تنوع ژنتیکی و وراثت‌پذیری برخی خصوصیات میوه ژنوتیپ‌های انار

صفحه 555-566
بهروز مرادی عاشور؛ محمد ربیعی؛ بهروز شیران؛ سعداله هوشمند

7.

مدیریت رشد و گل‌دهی شمعدانی معمولی ( Pelargonium hortorum) در فضای رشد محدود باغ شیشه‌ای (تراریوم)

صفحه 567-580
عزیزاله خندان میرکوهی؛ سیده راضیه واعظ موسوی؛ احمد خلیقی؛ روح انگیز نادری

8.

اثر کم‌آبیاری بر برخی ویژگی‌های ریخت‌شناسی انگور عسگری (Vitis vinifera cv. Asgari) همزیست با قارچ‌ریشه آربسکولار

صفحه 581-592
مسعود فتاحی؛ عبدالرحمان محمدخانی

9.

بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ‌های برتر گردو بر اساس صفات مورفولوژیکی میوه و نشانگرهای ISSR در منطقه شاهرود

صفحه 593-604
فاطمه داوودی؛ مهدی رضائی؛ پرویز حیدری؛ حسین حکم آبادی

10.

بررسی اثر آبیاری تنظیم شده بر ویژگی‌های رویشی، عملکرد و محتوای روغن و کارآیی مصرف آب درختان زیتون رقم زرد1

صفحه 605-614
رحمت اله غلامی؛ عیسی ارجی

11.

مقایسه عملکرد اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی با یک پپتید نوترکیب در کنترل عوامل مهم بیماری‌زای قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید

صفحه 615-628
فرج اله شهریاری؛ عباس تنهائیان؛ مهدی اخلاقی؛ نرگس نظیفی

12.

تأثیر تنش مکانیکی بر برخی از خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گل حسن‌یوسف (Coleus blumei Benth.)

صفحه 629-640
عاطفه صفایی فر؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ صادق موسوی فرد؛ فیض الله شهبازی

13.

دستیابی به فیتواستروژن فروتینین موجود در ریشه گیاه کما (Ferula ovina) در شرایط درون شیشه‌ای با تأکید بر حفظ ذخایر ژرم پلاسم

صفحه 641-654
هدی زارع میرک آباد؛ محمد فارسی؛ سعید ملک زاده شفارودی؛ مهرداد ایرانشاهی؛ عبدالرضا باقری؛ نسرین مشتاقی

14.

پرآوری درون شیشه‌ای، ریشه‌زایی و افزایش سازگاری گیاهچه‌های گلابی نطنزی (Pyrus communis cv. Natanzi) به کمک قارچ مایکوریزا

صفحه 655-664
عظیمه حاجی صادقیان نجف آبادی؛ ایمان روح اللهی

15.

تأثیر پوشش صمغ باریجه، اسانس زیره‌سبز و کلرور کلسیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی گیلاس رقم سیاه‌مشهد

صفحه 665-680
محمدرضا اصغری؛ زهرا آذرشریف؛ حسین تاجیک؛ علیرضا فرخزاد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.