جلالی, صفورا, جلالی, حسین, حسینی قابوس, سید حسین. (1397). بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 451-460. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60891
صفورا جلالی; حسین جلالی; سید حسین حسینی قابوس. "بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 451-460. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60891
جلالی, صفورا, جلالی, حسین, حسینی قابوس, سید حسین. (1397). 'بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 451-460. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60891
جلالی, صفورا, جلالی, حسین, حسینی قابوس, سید حسین. بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 451-460. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60891


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.