آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,634,875
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,998,393
داودی, مینا, کاشانی نژاد, مهدی, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد. (1397). بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 461-472. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.62792
مینا داودی; مهدی کاشانی نژاد; امان محمد ضیایی فر; محمد قربانی. "بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 461-472. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.62792
داودی, مینا, کاشانی نژاد, مهدی, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد. (1397). 'بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 461-472. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.62792
داودی, مینا, کاشانی نژاد, مهدی, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد. بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 461-472. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.62792


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب