آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,166
تعداد مقالات22,374
تعداد مشاهده مقاله100,737,485
تعداد دریافت فایل اصل مقاله42,037,023
داودی, مینا, کاشانی نژاد, مهدی, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد. (1397). بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 461-472. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.62792
مینا داودی; مهدی کاشانی نژاد; امان محمد ضیایی فر; محمد قربانی. "بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 461-472. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.62792
داودی, مینا, کاشانی نژاد, مهدی, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد. (1397). 'بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 461-472. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.62792
داودی, مینا, کاشانی نژاد, مهدی, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد. بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 461-472. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.62792


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب