آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,324,664
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,428,690
رفتنی امیری, زینب, اعزازی, محمد. (1397). اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 485-493. doi: 10.22067/ifstrj.v14i4.66350
زینب رفتنی امیری; محمد اعزازی. "اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 485-493. doi: 10.22067/ifstrj.v14i4.66350
رفتنی امیری, زینب, اعزازی, محمد. (1397). 'اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 485-493. doi: 10.22067/ifstrj.v14i4.66350
رفتنی امیری, زینب, اعزازی, محمد. اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 485-493. doi: 10.22067/ifstrj.v14i4.66350


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب