رفتنی امیری, زینب, اعزازی, محمد. (1397). اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 485-493. doi: 10.22067/ifstrj.v14i4.66350
زینب رفتنی امیری; محمد اعزازی. "اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 485-493. doi: 10.22067/ifstrj.v14i4.66350
رفتنی امیری, زینب, اعزازی, محمد. (1397). 'اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 485-493. doi: 10.22067/ifstrj.v14i4.66350
رفتنی امیری, زینب, اعزازی, محمد. اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 485-493. doi: 10.22067/ifstrj.v14i4.66350


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.