جامه در, سارا, موحد, سارا, غیاثی طرزی, بابک. (1397). تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان به‌عنوان جایگزین بخشی از چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), 715-724. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.39546
سارا جامه در; سارا موحد; بابک غیاثی طرزی. "تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان به‌عنوان جایگزین بخشی از چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 5, 1397, 715-724. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.39546
جامه در, سارا, موحد, سارا, غیاثی طرزی, بابک. (1397). 'تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان به‌عنوان جایگزین بخشی از چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), pp. 715-724. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.39546
جامه در, سارا, موحد, سارا, غیاثی طرزی, بابک. تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان به‌عنوان جایگزین بخشی از چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(5): 715-724. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.39546


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.