1.

مقایسه تنوع میکروبی دوغ گوسفندی عشایر ناحیه سومار به کمک روش های نسل جدید توالی‌یابی و مولکولی وابسته به کشت

صفحه 685-698
نفیسه دعوتی؛ شهره حسامی

2.

تاثیر نوع بسته‌بندی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی مغز گردو طی مدت نگهداری آن

صفحه 699-713
سمیه رستگار؛ اعظم شجاعی؛ بهجت تاج الدین

3.

تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان به‌عنوان جایگزین بخشی از چربی

صفحه 715-724
سارا جامه در؛ سارا موحد؛ بابک غیاثی طرزی

4.

پیش‌بینی ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی مصرفی ویژه بادمجان در خشک‌کن پیوسته با استفاده از روش‌های جدید

صفحه 725-741
محمد کاوه؛ رضا امیری چایجان؛ یوسف عباسپور گیلانده؛ ترحم مصری گندشمن

5.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیط‌های روغنی و امولسیون‌های روغن در آب آنها

صفحه 743-753
آزاده مردانی قهفرخی؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

6.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس

صفحه 755-765
مریم تام سن؛ نفیسه سلطانی زاده؛ هاجر شکرچی زاده

7.

سینتیک نفوذ ترکیبات فنولی پسماند انگور در ژل آلوئه ورا حین آبگیری اسمزی

صفحه 767-776
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ فرزاد غیبی

8.

اثر روغن جوانه‌گندم استخراج شده با پیش تیمار مایکروویو بر پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا

صفحه 777-787
محمدتقی گلمکانی؛ مرضیه موسوی نسب؛ ملیحه کرامت؛ آذین آژند

9.

سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب

صفحه 789-802
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

10.

ارزیابی اثر نایسین، استات سدیم و دما بر کیفیت فیله کپور علفخوار تلقیح شده با استافیلوکوکوس اورئوس

صفحه 803-815
نادر چراغی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم

11.

اثر عصاره گل انار و ویتامین 3B بر روی ماندگاری و خواص حسی دونات سرخ شده

صفحه 817-827
مهین حیدری اشکذری؛ مانیا صالحی فر

12.

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال بر زمان ماندگاری دوغ

صفحه 829-846
سعید افضلی؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

13.

تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم

صفحه 847-864
نسیم حسن پور؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی

14.

اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کف‌های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن

صفحه 865-876
شهرام بیرقی طوسی؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی

15.

بهینه‌یابی فرآیند خشک کردن لایه نازک گلبرگ زعفران به‌منظور حفظ ترکیبات زیست‌فعال با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 877-889
پروین شرایعی؛ حسین چاجی

16.

ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج

صفحه 906-991
سرور لطفی شیرازی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی

17.

تولید و بهینه‌سازی ویژگی‌های نانوکامپوزیت زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانس‌های مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا

صفحه 907-927
عیسی جاهد؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالد آباد

18.

بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال

صفحه 929-943
ساناز قاسمی؛ سید مهدی جعفری؛ مرتضی خمیری؛ الهام اسدپور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.