لطفی شیرازی, سرور, کوچکی, آرش, میلانی, الناز, محبی, محبت. (1397). ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), 906-991. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.68582
سرور لطفی شیرازی; آرش کوچکی; الناز میلانی; محبت محبی. "ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 5, 1397, 906-991. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.68582
لطفی شیرازی, سرور, کوچکی, آرش, میلانی, الناز, محبی, محبت. (1397). 'ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), pp. 906-991. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.68582
لطفی شیرازی, سرور, کوچکی, آرش, میلانی, الناز, محبی, محبت. ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(5): 906-991. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.68582


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.