قاسمی, ساناز, جعفری, سید مهدی, خمیری, مرتضی, اسدپور, الهام. (1397). بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), 929-943. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.62600
ساناز قاسمی; سید مهدی جعفری; مرتضی خمیری; الهام اسدپور. "بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 5, 1397, 929-943. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.62600
قاسمی, ساناز, جعفری, سید مهدی, خمیری, مرتضی, اسدپور, الهام. (1397). 'بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), pp. 929-943. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.62600
قاسمی, ساناز, جعفری, سید مهدی, خمیری, مرتضی, اسدپور, الهام. بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(5): 929-943. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.62600


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.