حسن پور, نسیم, محبی, محبت, کوچکی, آرش, میلانی, الناز. (1397). تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), 847-864. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.70942
نسیم حسن پور; محبت محبی; آرش کوچکی; الناز میلانی. "تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 5, 1397, 847-864. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.70942
حسن پور, نسیم, محبی, محبت, کوچکی, آرش, میلانی, الناز. (1397). 'تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), pp. 847-864. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.70942
حسن پور, نسیم, محبی, محبت, کوچکی, آرش, میلانی, الناز. تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(5): 847-864. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.70942


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.