آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,481,396
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,366,422
تام سن, مریم, سلطانی زاده, نفیسه, شکرچی زاده, هاجر. (1397). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), 755-765. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.66321
مریم تام سن; نفیسه سلطانی زاده; هاجر شکرچی زاده. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 5, 1397, 755-765. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.66321
تام سن, مریم, سلطانی زاده, نفیسه, شکرچی زاده, هاجر. (1397). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), pp. 755-765. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.66321
تام سن, مریم, سلطانی زاده, نفیسه, شکرچی زاده, هاجر. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(5): 755-765. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.66321


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب