آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,451
تعداد مشاهده مقاله102,872,631
تعداد دریافت فایل اصل مقاله47,054,953
تام سن, مریم, سلطانی زاده, نفیسه, شکرچی زاده, هاجر. (1397). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), 755-765. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.66321
مریم تام سن; نفیسه سلطانی زاده; هاجر شکرچی زاده. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 5, 1397, 755-765. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.66321
تام سن, مریم, سلطانی زاده, نفیسه, شکرچی زاده, هاجر. (1397). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), pp. 755-765. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.66321
تام سن, مریم, سلطانی زاده, نفیسه, شکرچی زاده, هاجر. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(5): 755-765. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.66321


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب