صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), 789-802. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.69053
حسن صباغی; امان محمد ضیایی فر; مهدی کاشانی نژاد. "سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 5, 1397, 789-802. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.69053
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). 'سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), pp. 789-802. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.69053
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(5): 789-802. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.69053


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.