حیدری اشکذری, مهین, صالحی فر, مانیا. (1397). اثر عصاره گل انار و ویتامین 3B بر روی ماندگاری و خواص حسی دونات سرخ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), 817-827. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.69495
مهین حیدری اشکذری; مانیا صالحی فر. "اثر عصاره گل انار و ویتامین 3B بر روی ماندگاری و خواص حسی دونات سرخ شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 5, 1397, 817-827. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.69495
حیدری اشکذری, مهین, صالحی فر, مانیا. (1397). 'اثر عصاره گل انار و ویتامین 3B بر روی ماندگاری و خواص حسی دونات سرخ شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), pp. 817-827. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.69495
حیدری اشکذری, مهین, صالحی فر, مانیا. اثر عصاره گل انار و ویتامین 3B بر روی ماندگاری و خواص حسی دونات سرخ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(5): 817-827. doi: 10.22067/ifstrj.v14i5.69495


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.