بیرقی طوسی, شهرام, محبی, محبت, وریدی, مهدی. (1397). اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کف‌های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), 865-876. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.63179
شهرام بیرقی طوسی; محبت محبی; مهدی وریدی. "اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کف‌های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 5, 1397, 865-876. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.63179
بیرقی طوسی, شهرام, محبی, محبت, وریدی, مهدی. (1397). 'اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کف‌های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(5), pp. 865-876. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.63179
بیرقی طوسی, شهرام, محبی, محبت, وریدی, مهدی. اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کف‌های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(5): 865-876. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.63179


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.