شبخوان شوکت آباد, سهیلا, باشتنی, مسلم, فرهنگ فر, همایون. (1399). تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره‌های نژاد بلوچی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 423-435. doi: 10.22067/ijasr.v12i4.82259
سهیلا شبخوان شوکت آباد; مسلم باشتنی; همایون فرهنگ فر. "تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره‌های نژاد بلوچی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1399, 423-435. doi: 10.22067/ijasr.v12i4.82259
شبخوان شوکت آباد, سهیلا, باشتنی, مسلم, فرهنگ فر, همایون. (1399). 'تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره‌های نژاد بلوچی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 423-435. doi: 10.22067/ijasr.v12i4.82259
شبخوان شوکت آباد, سهیلا, باشتنی, مسلم, فرهنگ فر, همایون. تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره‌های نژاد بلوچی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 12(4): 423-435. doi: 10.22067/ijasr.v12i4.82259


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.