1.

تاثیر استفاده از مکمل‌های پروبیوتیکی و پری‌بیوتیکی بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی و رشد اسکلتی بره‌های نر بلوچی

صفحه 411-422
مسعود دیدارخواه؛ موسی وطن دوست

2.

تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره‌های نژاد بلوچی

صفحه 423-435
سهیلا شبخوان شوکت آباد؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر

3.

فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی جیره‌های حاوی سطوح مختلف تفاله نعناع و تفاله‌کاسنی

صفحه 437-448
نسیم بیابانی؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تاسلی؛ مهدی بهرامی یکدانگی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی

4.

تأثیر جیره‌های گلوکوژنیک، لیپوژنیک و مخلوط آن‌ها بر عملکرد، انتخاب خوراک، تخمیر شکمبه و برخی متابولیت‌های خونی در گوساله‌های شیری هلشتاین

صفحه 449-465
سعید صیدالی دولت آباد؛ محسن ساری؛ غلامرضا قربانی

5.

بررسی دقت برخی از مدل‌ها در برآورد ضرایب آزمون تولید گاز در سیلاژ ذرت

صفحه 467-479
خلیل زابلی؛ سارا کلوندی؛ مصطفی ملکی

6.

تعیین ارزش غذایی، گوارش‌پذیری مواد مغذی و انرژی قابل سوخت و ساز جیره‌های حاوی دو منبع فیبر محلول و نامحلول در شترمرغ

صفحه 481-493
سید محمد میربهبهانی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ محسن مجتهدی؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید عبداله حسینی

7.

اثر اندازه ذرات منابع مختلف فیبر نامحلول بر نسبت بازده انرژی و پروتئین و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه جو

صفحه 495-511
زینب پورآزادی؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا تابنده؛ محمدرضا عبدالهی

8.

ارزش افزوده (ماتریکس) مکمل لیزوفسفولیپید بر انرژی قابل متابولیسم انواع چربی و مواد مغذی قابل هضم جیره ذرت - کنجاله سویا در جوجه‌های گوشتی

صفحه 513-528
علی اکبر سالاری؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی

9.

تحلیل پیشران‌های کلیدی توسعه صنعت طیور با استفاده از رویکرد آینده‌نگاری

صفحه 529-548
مژگان عبداللهی کلورزی؛ سعید باقرسلیمی؛ علیرضا صیداوی

10.

تأثیر مکمل‌های ضد میکروبی بر عملکرد، مرفولوژی روده و بیان ژن‌هایPepT1 ، PepT2 و LEAP2 در دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی

صفحه 549-563
سجاد حسن زاده؛ رضا مجید زاده هروی؛ علی جوادمنش


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.