عابدی, بهرام, ‍‍‍پروانه, طاهره, اردکانی, الهام. (1398). ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی میوه، متابولیت‌های ثانویه و شاخص قهوه‌ای شدن ژنوتیپ سیب توسرخ بکران و برخی ارقام سیب بهاره. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), 609-622. doi: 10.22067/jhorts4.v33i4.72902
بهرام عابدی; طاهره ‍‍‍پروانه; الهام اردکانی. "ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی میوه، متابولیت‌های ثانویه و شاخص قهوه‌ای شدن ژنوتیپ سیب توسرخ بکران و برخی ارقام سیب بهاره". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 4, 1398, 609-622. doi: 10.22067/jhorts4.v33i4.72902
عابدی, بهرام, ‍‍‍پروانه, طاهره, اردکانی, الهام. (1398). 'ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی میوه، متابولیت‌های ثانویه و شاخص قهوه‌ای شدن ژنوتیپ سیب توسرخ بکران و برخی ارقام سیب بهاره', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), pp. 609-622. doi: 10.22067/jhorts4.v33i4.72902
عابدی, بهرام, ‍‍‍پروانه, طاهره, اردکانی, الهام. ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی میوه، متابولیت‌های ثانویه و شاخص قهوه‌ای شدن ژنوتیپ سیب توسرخ بکران و برخی ارقام سیب بهاره. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 33(4): 609-622. doi: 10.22067/jhorts4.v33i4.72902


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.