1.

مقایسه خصوصیات مورفولوژیکی، محتوا و اجزای اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) و دو توده بومی آویشن خراسانی (Thymus transcaspicus) در شرایط آب و هوایی مشهد

صفحه 567-576
سمانه محمدی؛ مجید عزیزی؛ جمیل واعظی

2.

پرآوری شاخساره درون‌شیشه‌ای گلابی رقم شکری تحت تاثیر عناصر غذایی محیط‌کشت در فضای نرم افزار Design Expert

صفحه 577-591
ساجده کریم پور؛ غلامحسین داوری نژاد؛ محمد زکی عقل؛ محمدرضا صفرنژاد

3.

تاثیر تنش ناگهانی دمای پایین ریشه و شاخساره بر بازیابی برخی صفات رویشی و فیزیولوژیکی گوجه‏فرنگی (Lycopersicon escuhentum var. Infinity) در حضور بور

صفحه 593-608
فهمیه دژآباد؛ مریم حقیقی

4.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی میوه، متابولیت‌های ثانویه و شاخص قهوه‌ای شدن ژنوتیپ سیب توسرخ بکران و برخی ارقام سیب بهاره

صفحه 609-622
بهرام عابدی؛ طاهره ‍‍‍پروانه؛ الهام اردکانی

5.

بررسی تغییرات آنزیم‌های آنتی اکسیدانی و پرولین طی رکود جوانه گل در چند رقم گیلاس و آلبالو

صفحه 623-637
اکبر انگوتی؛ جعفر حاجی لو؛ فرهنگ رضوی

6.

تعیین زمان برداشت مناسب و قابلیت انبارمانی تعدادی از ارقام و ژنوتیپ‌های امیدبخش ”به“ (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه

صفحه 639-653
مریم تاتاری؛ مهرداد محلوجی؛ ابراهیم قربانی

7.

ارزیابی تاثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خصوصیات فیتوشیمیایی شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens)

صفحه 655-668
حسن مومیوند؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ شیرین تقی پور؛ کبری سپهوند؛ بهنام مرادی

8.

نقش فرمولاسیون‌های مختلف کودی بر گیاهچه‌های کشت بافتی ژربرا (Gerbera jamesonii) در مرحله سازگاری

صفحه 669-683
احمد شریفی؛ سیده مهدیه خرازی؛ صبا نجاتی زاده؛ آزاده خادم؛ مریم مرادیان

9.

بررسی تاثیر سطوح مختلف کود آلی جلبک دریایی بر شاخصه‌های رشد، عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.)

صفحه 685-696
علی رضایی؛ محمدتقی عبادی؛ حسن پیرانی

10.

مطالعه اثر رویشگاه بر صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه پونه (Mentha longifolia L.)

صفحه 698-710
محسن عیسی پور؛ خدایار همتی؛ نسترن همتی

11.

تأثیر کاربرد اسیدفولویک و نانوکلات آهن بر گلدهی و عمر پس از برداشت گل ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم دانی

صفحه 711-725
سهیلا حاجی زاده؛ زهره جبارزاده؛ میر حسن رسولی صدقیانی

12.

شبیه‌سازی پاسخ جوانه‌زنی هندوانه (Citrullus lanatus Thunb.) به دما و پتانسیل آب

صفحه 727-741
سید فرهاد صابرعلی؛ حسین نستری نصرآبادی؛ زهرا شیرمحمدی علی اکبر خانی

13.

بررسی اثر برخی مالچ‌های آلی بر افزایش مقاومت به سرما درگیاه تاج الملوک (Aquilegia sp.)

صفحه 757-767
یحیی سلاح ورزی؛ مریم کمالی؛ جعفر نباتی؛ حمید احمدپور میر

14.

تعیین مهمترین عوامل موثر بر عملکرد باغات زیتون شمال ایران

صفحه 743-755
علی آجیلی لاهیجی؛ علی محمدی ترکاشوند؛ عبدالمحمد محنت کش؛ میرناصر نویدی

15.

اثر اسید جاسمونیک و اسید سالیسیلیک بر آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی، فنیل‌آلانین‌آمونیالیاز و ترکیبات فنلی در استویا

صفحه 769-780
سیده فاطمه رسولی؛ منوچهر قلی پور؛ کامبیز جهان بین؛ حمیدرضا اصغری

16.

بررسی امکان القاء پلی پلوییدی در سوخ‌های سنبلک Muscari با استفاده از ته شکافی و تیمار کلشی‌سین

صفحه 781-792
عبدالرضا رمضان قنبری؛ ایمان روح اللهی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.