انگوتی, اکبر, حاجی لو, جعفر, رضوی, فرهنگ. (1398). بررسی تغییرات آنزیم‌های آنتی اکسیدانی و پرولین طی رکود جوانه گل در چند رقم گیلاس و آلبالو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), 623-637. doi: 10.22067/jhorts4.v33i4.74475
اکبر انگوتی; جعفر حاجی لو; فرهنگ رضوی. "بررسی تغییرات آنزیم‌های آنتی اکسیدانی و پرولین طی رکود جوانه گل در چند رقم گیلاس و آلبالو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 4, 1398, 623-637. doi: 10.22067/jhorts4.v33i4.74475
انگوتی, اکبر, حاجی لو, جعفر, رضوی, فرهنگ. (1398). 'بررسی تغییرات آنزیم‌های آنتی اکسیدانی و پرولین طی رکود جوانه گل در چند رقم گیلاس و آلبالو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), pp. 623-637. doi: 10.22067/jhorts4.v33i4.74475
انگوتی, اکبر, حاجی لو, جعفر, رضوی, فرهنگ. بررسی تغییرات آنزیم‌های آنتی اکسیدانی و پرولین طی رکود جوانه گل در چند رقم گیلاس و آلبالو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 33(4): 623-637. doi: 10.22067/jhorts4.v33i4.74475


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.