آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,466,087
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,366
حسینی, فرشته, رفتنی امیری, زینب. (1397). بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(6), 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033
فرشته حسینی; زینب رفتنی امیری. "بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 6, 1397, 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033
حسینی, فرشته, رفتنی امیری, زینب. (1397). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(6), pp. 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033
حسینی, فرشته, رفتنی امیری, زینب. بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(6): 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب