آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,510
تعداد مشاهده مقاله25,676,585
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,491,675
حسینی, فرشته, رفتنی امیری, زینب. (1397). بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(6), 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033
فرشته حسینی; زینب رفتنی امیری. "بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 6, 1397, 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033
حسینی, فرشته, رفتنی امیری, زینب. (1397). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(6), pp. 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033
حسینی, فرشته, رفتنی امیری, زینب. بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(6): 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب