آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,127
تعداد مقالات21,999
تعداد مشاهده مقاله94,206,784
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,050,219
حسینی, فرشته, رفتنی امیری, زینب. (1397). بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(6), 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033
فرشته حسینی; زینب رفتنی امیری. "بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 6, 1397, 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033
حسینی, فرشته, رفتنی امیری, زینب. (1397). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(6), pp. 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033
حسینی, فرشته, رفتنی امیری, زینب. بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(6): 87-100. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.70033


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب