آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,983
تعداد مقالات20,355
تعداد مشاهده مقاله25,019,887
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,841,199

1.

تغییرات رنگ و وزن برش های موز پوشش داده شده با صمغ به: اثر غلظت، دما و مدت انبارداری

صفحه 75-85
رضا فرهمندفر؛ مریم اثنی عشری؛ میلاد امرایی؛ محمد صالحی

2.

بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 87-100
فرشته حسینی؛ زینب رفتنی امیری

3.

پروتئولیز کازئینات سدیم با استفاده از عصاره ویتانیا کوآگولانس: یک مطالعه بهینه‌یابی

صفحه 101-111
سمیه نیک نیا؛ سید محمد علی رضوی؛ مهدی وریدی

4.

محاسبه عددی اندیس F و L سیال خوراکی غیرنیوتنی طی استرلیزاسیون بر حسب هندسه قوطی

صفحه 113-125
آزاده رنجبر ندامانی

5.

خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقره‌ای غنی شده با عصاره برگ آویشن

صفحه 127-138
رضا فرهمندفر؛ رضا صفری؛ فهیمه احمدی واوسری؛ تهمینه بخشنده

6.

ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی

صفحه 139-146
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب