تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,799 |
تعداد مقالات | 19,122 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,426,792 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,749,075 |
1. | تغییرات رنگ و وزن برش های موز پوشش داده شده با صمغ به: اثر غلظت، دما و مدت انبارداری | |
صفحه 75-85 | ||
رضا فرهمندفر؛ مریم اثنی عشری؛ میلاد امرایی؛ محمد صالحی | ||
2. | بهینهسازی فرمولاسیون خامه شیرین کمکالری با استفاده از روش سطح پاسخ | |
صفحه 87-100 | ||
فرشته حسینی؛ زینب رفتنی امیری | ||
3. | پروتئولیز کازئینات سدیم با استفاده از عصاره ویتانیا کوآگولانس: یک مطالعه بهینهیابی | |
صفحه 101-111 | ||
سمیه نیک نیا؛ سید محمد علی رضوی؛ مهدی وریدی | ||
4. | محاسبه عددی اندیس F و L سیال خوراکی غیرنیوتنی طی استرلیزاسیون بر حسب هندسه قوطی | |
صفحه 113-125 | ||
آزاده ندامانی رنجبر | ||
5. | خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقرهای غنی شده با عصاره برگ آویشن | |
صفحه 127-138 | ||
رضا فرهمندفر؛ رضا صفری؛ فهیمه احمدی واوسری؛ تهمینه بخشنده | ||
6. | ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی | |
صفحه 139-146 | ||
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی | ||