تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,847 |
تعداد مقالات | 19,539 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,341,580 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,573,401 |
پروتئولیز کازئینات سدیم با استفاده از عصاره ویتانیا کوآگولانس: یک مطالعه بهینهیابی | ||
نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | ||
مقاله 3، دوره 14، شماره 6 - شماره پیاپی 54، بهمن و اسفند 1397، صفحه 101-111 اصل مقاله (997.17 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی لاتین | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22067/ifstrj.v0i0.70066 | ||
نویسندگان | ||
سمیه نیک نیا* ؛ سید محمد علی رضوی؛ مهدی وریدی | ||
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد. | ||
چکیده | ||
میوه ویتانیا کوآگولانس یک منبع پروتئاز گیاهی جدید برای استفاده در صنایع غذایی بهعنوان جایگزین آنزیمهای تجاری است. بنابراین مطالعه کاربردهای متفاوت این پروتئاز گیاهی در دسترس ضروری است. هدف این مطالعه تولید هیدرولیزات کازئینات سدیم بر اساس خصوصیات کفکنندگی، حلالیت و درجه هیدرولیز بهینه، از طریق ترکیب عوامل هیدرولیز مانند زمان، درجه حرارت و میزان آنزیم است. یک طرح مرکب مرکزی برای آزمونها و یک چند جملهای درجه دو برای مدلسازی اثرات زمان، درجه حرارت و آنزیم بر روی خصوصیات عملکردی استفاده شد. نتایج نشان داد که افزایش زمان هیدرولیز و میزان آنزیم سبب افزایش پاسخها شد. مدل درجه دو ایجاد شده نشان داد که شرایط بهینه برای ماکزیمم پاسخها غلظت آنزیم 75/1، درجه حرارت 43/55 درجه سانتیگراد و زمان هیدرولیز 490 دقیقه بود. خصوصیات عملکردی هیدرولیزات کازئینات سدیم بهوسیله روش سطح پاسخ بهینهیابی شد و نتایج نشان داد که هیدرولیز کنترل شده برای افزایش خصوصیات عملکردی کازئینات سدیم مطلوب است | ||
کلیدواژهها | ||
کازئینات سدیم؛ هیدرولیز؛ پروتئاز ویتانیا کوآگولانس؛ خصوصیات عملکردی؛ بهینه یابی | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 280 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 203 |