حبیبی نوده, فاطمه, فرهوش, رضا, شریف, علی. (1398). ارزیابی پایداری اکسایشی روغن‌های زیتون سرخ‌کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), 235-243. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.74403
فاطمه حبیبی نوده; رضا فرهوش; علی شریف. "ارزیابی پایداری اکسایشی روغن‌های زیتون سرخ‌کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 2, 1398, 235-243. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.74403
حبیبی نوده, فاطمه, فرهوش, رضا, شریف, علی. (1398). 'ارزیابی پایداری اکسایشی روغن‌های زیتون سرخ‌کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), pp. 235-243. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.74403
حبیبی نوده, فاطمه, فرهوش, رضا, شریف, علی. ارزیابی پایداری اکسایشی روغن‌های زیتون سرخ‌کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(2): 235-243. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.74403


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.