عمرانی فرد, حسام, عباسپورفرد, محمدحسین, خجسته پور, مهدی, دشتی, علی. (1398). مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), 309-322. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.73891
حسام عمرانی فرد; محمدحسین عباسپورفرد; مهدی خجسته پور; علی دشتی. "مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 2, 1398, 309-322. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.73891
عمرانی فرد, حسام, عباسپورفرد, محمدحسین, خجسته پور, مهدی, دشتی, علی. (1398). 'مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), pp. 309-322. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.73891
عمرانی فرد, حسام, عباسپورفرد, محمدحسین, خجسته پور, مهدی, دشتی, علی. مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(2): 309-322. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.73891


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.