تقی زاده, مسعود, اقبال, اسما. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(4), 517-527. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.65266
مسعود تقی زاده; اسما اقبال. "بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 4, 1398, 517-527. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.65266
تقی زاده, مسعود, اقبال, اسما. (1398). 'بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(4), pp. 517-527. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.65266
تقی زاده, مسعود, اقبال, اسما. بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(4): 517-527. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.65266


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.