آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,249
تعداد مشاهده مقاله19,439,166
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,829,997

1.

بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر

صفحه 395-406
سهیلا احمدیان مسک؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی

2.

تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم‌های بسته‌بندی پلی‌وینیل الکل

صفحه 407-417
زهرا کریمی ولوجایی؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ محمدحسین آق خانی؛ سعید طریقی

3.

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامه‌زده شده حاوی پودر شیرین بیان

صفحه 419-431
زهرا حسین پور؛ حجت کاراژیان

4.

تشخیص اختصاصی آفلاتوکسین G1 بر مبنای رنگ‌سنجی آپتاسنسور به‌وسیله سوسپانسیون نانو ذرات طلا شده

صفحه 433-439
آرزو هاشم نیا؛ وحید حکیم زاده

5.

تاثیر چندگونه مخمر بر کاهش آفلاتوکسینB1 آسپرژیلوس فلاووس در مدل شبیه‌سازی شده معده انسان

صفحه 441-452
سحر بهرام وند؛ صدیقه محمدی

6.

بررسی ویژگی‎های مکانیکی، فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتینی حاوی هیدروسل استخراجی زردچوبه (Curcuma longa)

صفحه 453-463
زهره دیدار

7.

مدل‌سازی سفتی بافت و سینتیک خشک شدن میوه "به" در خشک‌کن همرفتی مادون قرمز توسط شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 465-475
امیر گیتی بان کلجاهی؛ نارملا آصفی

8.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت

صفحه 477-484
محمد نوشاد؛ محمدامین مهرنیا؛ نسیم دهقان

9.

بررسی تأثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه

صفحه 485-496
نازنین مریم محسنی؛ حبیب الله میرزایی؛ معصومه مقیمی

10.

ارزیابی پارامترهای شیمیایی لازم برای اصالت‌سنجی آبلیمو ترش تجاری

صفحه 497-506
زهرا علائی روزبهانی

11.

مقایسه اثر ضدقارچی عصاره و روغن سیاهدانه با ایمازالیل بر دو رقم سیب انباری

صفحه 507-516
سودابه عین افشار

12.

بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز

صفحه 517-527
مسعود تقی زاده؛ اسما اقبال


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب