آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,651,233
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,017,138
امیری, صدیقه, عباسی, سلیمان, عزت پناه, حمید. (1398). تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکل‌گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(3), 29-43. doi: 10.22067/ifstrj.v15i3.72039
صدیقه امیری; سلیمان عباسی; حمید عزت پناه. "تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکل‌گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 3, 1398, 29-43. doi: 10.22067/ifstrj.v15i3.72039
امیری, صدیقه, عباسی, سلیمان, عزت پناه, حمید. (1398). 'تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکل‌گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(3), pp. 29-43. doi: 10.22067/ifstrj.v15i3.72039
امیری, صدیقه, عباسی, سلیمان, عزت پناه, حمید. تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکل‌گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(3): 29-43. doi: 10.22067/ifstrj.v15i3.72039


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب