1.

پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن

صفحه 1-12
راحیل رضایی؛ مرتضی خمیری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ مهران اعلمی

2.

تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکس‌های سدیم کازئینات و متیل سلولز

صفحه 13-27
هدی قیومی؛ محمد علی نجفی؛ ناصر سلطانی؛ محمد رهنما

3.

تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکل‌گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 29-43
صدیقه امیری؛ سلیمان عباسی؛ حمید عزت پناه

4.

مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی/ میکروبی و پروفیل کروماتوگرافی گازی ماست سین بیوتیک

صفحه 45-59
نسیبه عبودی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ سجاد پیرسا

5.

اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون‌های آب در روغن به روش خودبه‌خودی

صفحه 61-68
منا نظری؛ محمدامین مهرنیا؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

6.

بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به

صفحه 69-79
آدینه انور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.