انور, آدینه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. (1398). بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(3), 69-79. doi: 10.22067/ifstrj.v15i3.72894
آدینه انور; بهزاد ناصحی; محمد نوشاد; حسن برزگر. "بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 3, 1398, 69-79. doi: 10.22067/ifstrj.v15i3.72894
انور, آدینه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. (1398). 'بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(3), pp. 69-79. doi: 10.22067/ifstrj.v15i3.72894
انور, آدینه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(3): 69-79. doi: 10.22067/ifstrj.v15i3.72894


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.