آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله44,018,816
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,019,046
انور, آدینه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. (1398). بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(3), 69-79. doi: 10.22067/ifstrj.v15i3.72894
آدینه انور; بهزاد ناصحی; محمد نوشاد; حسن برزگر. "بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 3, 1398, 69-79. doi: 10.22067/ifstrj.v15i3.72894
انور, آدینه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. (1398). 'بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(3), pp. 69-79. doi: 10.22067/ifstrj.v15i3.72894
انور, آدینه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(3): 69-79. doi: 10.22067/ifstrj.v15i3.72894


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب