عزیزخانی, مریم, آدینه پور, فاطمه. (1398). پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(6), 81-88. doi: 10.22067/ifstrj.v15i6.72844
مریم عزیزخانی; فاطمه آدینه پور. "پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 6, 1398, 81-88. doi: 10.22067/ifstrj.v15i6.72844
عزیزخانی, مریم, آدینه پور, فاطمه. (1398). 'پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(6), pp. 81-88. doi: 10.22067/ifstrj.v15i6.72844
عزیزخانی, مریم, آدینه پور, فاطمه. پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(6): 81-88. doi: 10.22067/ifstrj.v15i6.72844


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.