تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,108 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,391,781 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,722,120 |
1. | پتانسیل آنتیاکسیدانی اسانسهای دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور | |
صفحه 81-88 | ||
مریم عزیزخانی؛ فاطمه آدینه پور | ||
2. | اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره فنولی برگهای پونه کوهی (Origanum vulgar L.) | |
صفحه 89-101 | ||
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||
3. | بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سینبیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوهجات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 | |
صفحه 103-112 | ||
الهام مهدیان؛ رضا کاراژیان | ||
4. | بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دورههای متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی | |
صفحه 113-132 | ||
محمد واحدی ترشیزی؛ محسن آزادبخت | ||
5. | بهینهسازی استخراج پلیساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگیهای رئولوژیکی و آنتیاکسیدانی آن | |
صفحه 133-144 | ||
محمدامین مهرنیا؛ حسن برزگر؛ لیلا حق جو | ||
6. | تعیین تاریخ انقضاء روغنهای خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه | |
صفحه 145-158 | ||
الگا عظیمی؛ محبت محبی؛ رضا فرهوش؛ مهدی سعادتمند طرزجان | ||