1.

پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور

صفحه 81-88
مریم عزیزخانی؛ فاطمه آدینه پور

2.

اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره فنولی برگ‌های پونه کوهی (Origanum vulgar L.)

صفحه 89-101
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری

3.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01

صفحه 103-112
الهام مهدیان؛ رضا کاراژیان

4.

بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره‌های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 113-132
محمد واحدی ترشیزی؛ محسن آزادبخت

5.

بهینه‌سازی استخراج پلی‌ساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی آن

صفحه 133-144
محمدامین مهرنیا؛ حسن برزگر؛ لیلا حق جو

6.

تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه

صفحه 145-158
الگا عظیمی؛ محبت محبی؛ رضا فرهوش؛ مهدی سعادتمند طرزجان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.