ناصری, محبوبه, آروئی, حسین, محمدی, مریم. (1399). اثر غلظت و زمان کاربرد اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک اسفناج ( .Spinacia oleracea L). سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(4), 663-678. doi: 10.22067/jhorts4.v34i4.86144
محبوبه ناصری; حسین آروئی; مریم محمدی. "اثر غلظت و زمان کاربرد اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک اسفناج ( .Spinacia oleracea L)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 4, 1399, 663-678. doi: 10.22067/jhorts4.v34i4.86144
ناصری, محبوبه, آروئی, حسین, محمدی, مریم. (1399). 'اثر غلظت و زمان کاربرد اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک اسفناج ( .Spinacia oleracea L)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(4), pp. 663-678. doi: 10.22067/jhorts4.v34i4.86144
ناصری, محبوبه, آروئی, حسین, محمدی, مریم. اثر غلظت و زمان کاربرد اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک اسفناج ( .Spinacia oleracea L). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 34(4): 663-678. doi: 10.22067/jhorts4.v34i4.86144


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.