آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,464,726
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,046

1.

برآورد حجم حفره بذر میوه خربزه با استفاده از روش مقطع‌نگاری رایانه‌ای پرتو ایکس

صفحه 535-545
مهدی آرین؛ مهدی خجسته پور؛ محمودرضا گلزاریان

2.

ارزیابی تأثیر محلول‌پاشی پلی‌آمین‌ها بر رشد، ویژگی‌های میوه و عملکرد درختان پسته (Pistacia vera L.) رقم ̕اکبری̔

صفحه 547-561
غلامحسین داوری نژاد؛ مینا نورزاده نامقی؛ علی مومن

3.

اثر نیتروژن و گوگرد همراه با باکتری تیوباسیلوس بر عملکرد و محتوای نیترات سیر و فراهمی برخی عناصر غذایی در خاک

صفحه 563-576
محسن سیلسپور

4.

پاسخ‌های رشدی و فیزیولوژیکی خیار پیوندی به تنش خشکی

صفحه 577-591
مریم حقیقی؛ آتنا شیبانی راد

5.

بررسی اثر تنش رطوبتی و منابع کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد دانه و ترکیبات فنلی ریشه سرخارگل Echinacea purpurea L.

صفحه 593-603
بیژن سلطانیان؛ پرویز رضوانی مقدم؛ جواد اصیلی

6.

ارزیابی اثر تنش خشکی بر خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی سه جمعیت بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.)

صفحه 605-620
حشمت امیدی؛ فاطمه پیرجلیلی؛ خدیجه احمدی

7.

تأثیر اسید اسکوربیک بر رشد رویشی نهال‌های زیتون رقم ̕باغملک̔ در شرایط کم آبی

صفحه 621-632
نوراله معلمی؛ اسماعیل خالقی؛ زینب جعفری زاده

8.

تأثیر کاربرد کود زیستی حل‌کننده پتاسیم در مقایسه با سولفات پتاسیم بر رشد و برخی صفات فیزیولوژیکی تربچه قرمز (Raphanus sativus L.) تحت تنش خشکی

صفحه 633-643
آیسان صمدی؛ اکبر حسنی؛ مجید غلامحسینی

9.

نشانگرهای مورفولوژیکی ابزاری برای بررسی تنوع ژنتیکی برخی ژنوتیپ‌های لایم (Citrus aurantifolia)

صفحه 645-662
شاهین جهانگیرزاده خیاوی؛ بهروز گلعین

10.

اثر غلظت و زمان کاربرد اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک اسفناج ( .Spinacia oleracea L)

صفحه 663-678
محبوبه ناصری؛ حسین آرویی؛ مریم محمدی

11.

بررسی اثر میدان مغناطیسی، اسانس رازیانه و ژل آلوئه‌ورا بر قهوه‌ای شدن سیب تازه‌برش‌خورده رقم ̕گلدن دلیشز

صفحه 679-691
مریم محمدیان؛ حامد کاوه

12.

بررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخص‌های کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین

صفحه 693-703
علی اکبر شکوهیان؛ فرزاد لطافتی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ علی اصغری؛ رباب الفتی

13.

اثر تیمارهای پس از برداشت فنیل‌آلانین و سولفید هیدروژن بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه بادنجان (Solanum melongena L.)

صفحه 705-717
رضا نجفی؛ طاهر برزگر؛ فرهنگ رضوی؛ زهرا قهرمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب