محمدیان, مریم, کاوه, حامد. (1399). بررسی اثر میدان مغناطیسی، اسانس رازیانه و ژل آلوئه‌ورا بر قهوه‌ای شدن سیب تازه‌برش‌خورده رقم ̕گلدن دلیشز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(4), 679-691. doi: 10.22067/jhorts4.v34i4.87363
مریم محمدیان; حامد کاوه. "بررسی اثر میدان مغناطیسی، اسانس رازیانه و ژل آلوئه‌ورا بر قهوه‌ای شدن سیب تازه‌برش‌خورده رقم ̕گلدن دلیشز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 4, 1399, 679-691. doi: 10.22067/jhorts4.v34i4.87363
محمدیان, مریم, کاوه, حامد. (1399). 'بررسی اثر میدان مغناطیسی، اسانس رازیانه و ژل آلوئه‌ورا بر قهوه‌ای شدن سیب تازه‌برش‌خورده رقم ̕گلدن دلیشز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(4), pp. 679-691. doi: 10.22067/jhorts4.v34i4.87363
محمدیان, مریم, کاوه, حامد. بررسی اثر میدان مغناطیسی، اسانس رازیانه و ژل آلوئه‌ورا بر قهوه‌ای شدن سیب تازه‌برش‌خورده رقم ̕گلدن دلیشز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 34(4): 679-691. doi: 10.22067/jhorts4.v34i4.87363


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.