کاشانی نژاد, مصطفی, نجف نجفی, مسعود, قدس روحانی, محسن, کاشانی نژاد, مرتضی. (1398). ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(5), 543-563. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.74805
مصطفی کاشانی نژاد; مسعود نجف نجفی; محسن قدس روحانی; مرتضی کاشانی نژاد. "ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 5, 1398, 543-563. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.74805
کاشانی نژاد, مصطفی, نجف نجفی, مسعود, قدس روحانی, محسن, کاشانی نژاد, مرتضی. (1398). 'ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(5), pp. 543-563. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.74805
کاشانی نژاد, مصطفی, نجف نجفی, مسعود, قدس روحانی, محسن, کاشانی نژاد, مرتضی. ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(5): 543-563. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.74805


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.