آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,608,762
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,463,836

1.

استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن

صفحه 529-542
فاطمه فرزانه مقدم؛ جواد سرگلزایی؛ شادی بلوریان

2.

ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی

صفحه 543-563
مصطفی کاشانی نژاد؛ مسعود نجف نجفی؛ محسن قدس روحانی؛ مرتضی کاشانی نژاد

3.

اندازه‌گیری ویژگی‌های هندسی و مورفولوژیکی مغز پسته با استفاده از ماشین بینایی

صفحه 565-575
سید محمد امام؛ امیرمحمد رضایی پور؛ ابوالفضل فورگی نژاد

4.

بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا

صفحه 577-582
فاطمه سعادت؛ سید هادی رضوی؛ هوشنگ علیزاده

5.

بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ

صفحه 583-596
الهام رنجبر ندامانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ شارلوت جاکوبسن؛ وحید خوری

6.

تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت فیله‌های ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای ºC4

صفحه 597-611
مژگان کریمی رضاآباد؛ آی ناز خدانظری؛ سید مهدی حسینی

7.

اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ

صفحه 613-622
رضا مبصرفر؛ سید علی مرتضوی

8.

توسعه، آزمون و ارزیابی خشک‌کن ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم به‌منظور تعیین مشخصه‌های عملکردی بهینه آن در خشک کردن موز

صفحه 623-634
پرویز احمدی قشلاق؛ سیدصادق سیدلو هریس؛ حبیبه نعلبندی

9.

بهینه‌یابی فرمول و فرآیند دونات غنی‌شده با باگاس نیشکر و پلی‌ساکارید محلول سویا

صفحه 635-647
محبوبه داراپور؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده

10.

استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن

صفحه 649-665
سارا کرم زاده؛ سارا انصاری

11.

اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده

صفحه 667-677
نرجس بادفر؛ سید علی جعفرپور؛ مهدی عبدالهی

12.

اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیم‌پز

صفحه 679-690
غلامرضا چگینی؛ ایمان حسن زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب