آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,464,600
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,032
رنجبر ندامانی, الهام, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, جاکوبسن, شارلوت, خوری, وحید. (1398). بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(5), 583-596. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76968
الهام رنجبر ندامانی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; شارلوت جاکوبسن; وحید خوری. "بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 5, 1398, 583-596. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76968
رنجبر ندامانی, الهام, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, جاکوبسن, شارلوت, خوری, وحید. (1398). 'بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(5), pp. 583-596. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76968
رنجبر ندامانی, الهام, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, جاکوبسن, شارلوت, خوری, وحید. بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(5): 583-596. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76968


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب