آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,776
تعداد مقالات18,924
تعداد مشاهده مقاله7,741,527
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,003,661
رنجبر ندامانی, الهام, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, جاکوبسن, شارلوت, خوری, وحید. (1398). بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(5), 583-596. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76968
الهام رنجبر ندامانی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; شارلوت جاکوبسن; وحید خوری. "بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 5, 1398, 583-596. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76968
رنجبر ندامانی, الهام, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, جاکوبسن, شارلوت, خوری, وحید. (1398). 'بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(5), pp. 583-596. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76968
رنجبر ندامانی, الهام, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, جاکوبسن, شارلوت, خوری, وحید. بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(5): 583-596. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76968


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب