آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,599,110
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,970,521
مبصرفر, رضا, مرتضوی, سید علی. (1398). اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(5), 613-622. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.70409
رضا مبصرفر; سید علی مرتضوی. "اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 5, 1398, 613-622. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.70409
مبصرفر, رضا, مرتضوی, سید علی. (1398). 'اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(5), pp. 613-622. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.70409
مبصرفر, رضا, مرتضوی, سید علی. اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(5): 613-622. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.70409


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب