بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی, عبدالهی, مهدی. (1398). اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(5), 667-677. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.74928
نرجس بادفر; سید علی جعفرپور; مهدی عبدالهی. "اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 5, 1398, 667-677. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.74928
بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی, عبدالهی, مهدی. (1398). 'اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(5), pp. 667-677. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.74928
بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی, عبدالهی, مهدی. اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(5): 667-677. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.74928


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.