آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,777,748
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,103,775
محمدخانی, مریم, فاضل, محمد. (1399). اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 1-15. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.75184
مریم محمدخانی; محمد فاضل. "اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1399, 1-15. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.75184
محمدخانی, مریم, فاضل, محمد. (1399). 'اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 1-15. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.75184
محمدخانی, مریم, فاضل, محمد. اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(1): 1-15. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.75184


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب