محمدخانی, مریم, فاضل, محمد. (1399). اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 1-15. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.75184
مریم محمدخانی; محمد فاضل. "اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1399, 1-15. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.75184
محمدخانی, مریم, فاضل, محمد. (1399). 'اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 1-15. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.75184
محمدخانی, مریم, فاضل, محمد. اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(1): 1-15. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.75184


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.