آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,021
تعداد مقالات21,064
تعداد مشاهده مقاله46,837,315
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,956,484

1.

اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز

صفحه 1-15
مریم محمدخانی؛ محمد فاضل

2.

خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم پاروس (Paros Variety) در طبقات مختلف

صفحه 17-27
فرهاد فاتحی؛ اصغر محمودی؛ عادل حسین‌پور؛ هادی صمیمی اخیجهانی

3.

بهینه‌سازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی بر مبنای ویژگی‎های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو

صفحه 29-42
منوچهر رشیدی؛ رضا امیری چایجان؛ علی قاسمی

4.

برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم ‏گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ

صفحه 43-56
هاجر شهسوار؛ مرضیه بلندی؛ هما بقایی

5.

تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارت‌دهی متناوب

صفحه 57-72
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

6.

بهینه‌سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ

صفحه 73-84
الناز شفیعی؛ محمد گلی

7.

بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم‌ترین ویژگی‌های کیفی محصول

صفحه 85-101
فاطمه خدائیان؛ هاجر عباسی

8.

اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده

صفحه 103-115
سید حسن جلیلی؛ رضا فرهوش؛ آرش کوچکی؛ عباسعلی مطلبی

9.

اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی به‌منظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی ‏اکسیدانی آن

صفحه 117-129
فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مجید نوش کام؛ زهرا زارعی؛ فرشته فلاح

10.

بررسی تاثیر افزودن دو صمغ لوبیای خرنوب و زانتان بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ظرفیت نگهداری آب ماست سین‌بیوتیک شتر

صفحه 131-143
ژاله سادات لاجوردی؛ محمد سعید یارمند؛ زهرا امام جمعه؛ امیر نیاسری نسلجی

11.

پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از پردازش تصاویر رنگی و شبکه‌های عصبی مصنوعی

صفحه 145-156
امید دوستی ایرانی؛ عباس روحانی؛ محمودرضا گلزاریان؛ منصوره شمیلی؛ پیمان آذر کیش

12.

مطالعه مقایسه‌ای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی

صفحه 157-170
زهرا اسکندری؛ سید علی جعفرپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب