خدائیان, فاطمه, عباسی, هاجر. (1399). بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم‌ترین ویژگی‌های کیفی محصول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 85-101. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.75826
فاطمه خدائیان; هاجر عباسی. "بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم‌ترین ویژگی‌های کیفی محصول". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1399, 85-101. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.75826
خدائیان, فاطمه, عباسی, هاجر. (1399). 'بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم‌ترین ویژگی‌های کیفی محصول', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 85-101. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.75826
خدائیان, فاطمه, عباسی, هاجر. بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم‌ترین ویژگی‌های کیفی محصول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(1): 85-101. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.75826


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.