آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,481,358
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,366,350
خدائیان, فاطمه, عباسی, هاجر. (1399). بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم‌ترین ویژگی‌های کیفی محصول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 85-101. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.75826
فاطمه خدائیان; هاجر عباسی. "بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم‌ترین ویژگی‌های کیفی محصول". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1399, 85-101. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.75826
خدائیان, فاطمه, عباسی, هاجر. (1399). 'بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم‌ترین ویژگی‌های کیفی محصول', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 85-101. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.75826
خدائیان, فاطمه, عباسی, هاجر. بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم‌ترین ویژگی‌های کیفی محصول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(1): 85-101. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.75826


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب