رشیدی, منوچهر, امیری چایجان, رضا, قاسمی, علی. (1399). بهینه‌سازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی بر مبنای ویژگی‎های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 29-42. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.78894
منوچهر رشیدی; رضا امیری چایجان; علی قاسمی. "بهینه‌سازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی بر مبنای ویژگی‎های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1399, 29-42. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.78894
رشیدی, منوچهر, امیری چایجان, رضا, قاسمی, علی. (1399). 'بهینه‌سازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی بر مبنای ویژگی‎های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 29-42. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.78894
رشیدی, منوچهر, امیری چایجان, رضا, قاسمی, علی. بهینه‌سازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی بر مبنای ویژگی‎های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(1): 29-42. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.78894


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.