شفیعی, الناز, گلی, محمد. (1399). بهینه‌سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 73-84. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.78690
الناز شفیعی; محمد گلی. "بهینه‌سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1399, 73-84. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.78690
شفیعی, الناز, گلی, محمد. (1399). 'بهینه‌سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 73-84. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.78690
شفیعی, الناز, گلی, محمد. بهینه‌سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(1): 73-84. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.78690


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.